Izrada web sajtova

IZRADA WEB SAJTA

WEB sajt je najbolji marketinški alat na internetu kojeg možete imati, non-stop dostupan, a troškovi održavanja minimalni. Zato krenimo sa izradom odmah! Prilikom izrade web sajta ono na čemu ćemo posebno raditi je kvalitet sadržaja sajta, brzina otvaranja stranica i uključivanje društvenih mreža u njega. Tako će Vaš web sajt biti dobro pozicioniran na Google i ostalim pretraživačima. Što znači i veći broj posetilaca na Vašoj web stranici i na taj način sajt počinje da živi.

Kako do sajta?

  1. Kroz razgovore dolazimo do saznanja koje su Vaše stvarne potrebe i cilj Vašeg onlajn prisustva na web-u. Analiziram konkurenciju kako bi Vas bolje pozicionirao na Google.
  2. Dizajniram vidljivi deo sajta da odgovara Vašim zahtevima, a prema potrebi kodiram stvari u pozadini da omogućim posebne funkcije koje ste tražili.
  3. Tokom izrade konstantno proveravam kvalitet dizajniranih stranica i kôda u pozadini, kao i brzinu na Google PageSpeed Insights da bi smanjio potrebe za ispravkama kasnije, a održao kvalitet sajta tokom izrade.
  4. Kada je sajt završen postavljam ga na Web Hosting po Vašem izboru i sajt postaje odmah operativan.

Ako Vam je ovo dovoljno da se odlučite da sarađujemo pošaljite mi poruku ovde ili pozovite na +38163483494.

Ali ako Vam je potrebno još više informacija pogledajte moju detaljniju ponudu, više o koracima potrebnim za instalaciju i podešavanje sajta i o sadržaju kojeg jedan sajt može imati.

Karakteristike WEB sajtova

Znači jednostavnost u izradi, čist programerski kod u pozadini sajta garantuju kvalitetan sajt. Pored toga bitan je i dizajn, atraktivan i lepo dizajniran sajt svi žele da imaju, mada to nije lako postići, jer dizajn polazi od osećaja za lepo, a to je opet subjektivna stvar svakog od nas.

Web sajt za razliku od klasičnih aplikacija (programa) je u osnovi isti na računaru i na mobilnom uređaju /tabletu. Kažem u osnovi, jer bez problema može da se prilagodi na sve uređaje naravno, ako je dobro programiran.

Izgled web sajta na mobilnom uređaju
Izgled web sajta na mobilnom uređaju
Izgled web sajta na računaru
Izgled web sajta na računaru

Kao što možete da vidite, stranica se prilagođava veličini ekrana koje uređaji poseduju. 

Sajt je dobar samo ako živi, razvija se, dopunjuje se sadržajem, menja se struktura programskog koda. Samo takav web sajt je dobar.

Cenovnik

Cenovnik možete pogledati ovde .

Podelite sa nekim na: